Ontdek Gealan: De Pionier in PVC Raamprofielen

Bij Van Laecke begrijpen we het belang van kwaliteit en innovatie. Daarom kiezen we voor Gealan, een marktleider met meer dan een halve eeuw ervaring in de productie van toonaangevende PVC-profielsystemen. Samen brengen we u ramen en deuren die niet alleen esthetisch en functioneel zijn, maar ook rekening houden met de wereld van morgen.

Gealan is ook een pionier in milieubewust denken en handelen. Hun profielen bestaan namelijk grotendeels uit gerecycled materiaal, ondersteund door groene stroom en efficiënte processen. Met Gealan aan onze zijde creëren we ramen die middelen besparen en het milieu beschermen. Kies voor kwaliteit, kies voor duurzaamheid, kies voor Van Laecke en Gealan.

Ons Aanbod

S9000

Deze profielen (Uf 1.0) hebben een inbouwdiepte van 82.5mm en voldoen aan alle architectonische eisen wat betreft kwaliteit, functionaliteit, stabiliteit, onderhoudscomfort, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Linear

Strak profielsysteem (Uf 1.1) met een hoekig design en een inbouwdiepte van 74mm die de moderne architectuurtrend volgt.
Linear met vlakliggende vleugel zal verkrijgbaar zijn vanaf 2024.

Hefschuifraam

Schuifsysteem met hoge warmte-isolatiewaarden voor grote elementen met een bijna drempelloze vloeraansluiting.

Exclusieve acrylcolor

Buiten een zeer uitgebreid kleurengamma voor een vlakke of een houtlook kleurafwerking, bieden we ook de innovatieve acrylcolor aan. Door middel van co-extrusie worden een PVC basis en gekleurde acryl in één arbeidsfase onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door dit versmelten van beide materialen krijgt het buitenvlak van het profiel een zijdematte acrylcolor kleur en is het probleemloos bestand tegen alle weersomstandigheden.
Voordelen: onderhoudsvriendelijk - krasbestendig - kleurvast - weersbestendig