Polypane bij Van Laecke: Kwaliteit, Traditie en Innovatie in Glas

Bij Van Laecke weten we hoe belangrijk het is om het juiste glas te kiezen voor uw project. Daarom zijn we trots om samen te werken met Polypane, een marktleider in glasinnovatie met meer dan 75 jaar ervaring.

Of u nu op zoek bent naar thermische isolatie, zonbeheersing, decoratie, design, akoestische isolatie, veiligheid of inbraakwering - het Polypane gamma heeft een oplossing voor elke behoefte.

Betreed de wereld van glas met Van Laecke en Polypane - waar traditie, kwaliteit en innovatie samenkomen om de perfecte balans te bieden tussen esthetiek en functionaliteit.

Optimale Kwaliteitszorg

Polypane's streven naar kwaliteit wordt onderstreept door hun doorlopende technische goedkeuring BENOR, afgeleverd door de organisatie BUTgb. Dit garandeert dat alle beglazingen voldoen aan de nieuwste Europese normering. Bovendien biedt de jarenlange ervaring van Polypane de zekerheid van een 10-jarige garantie op de dampdichtheid van hun producten.

Het aanbod

Isolerend glas

Hoogrendementsglas, ook wel bekend als HR-glas, is een type glas dat is ontworpen om de thermische efficiƫntie van gebouwen te verbeteren. Het helpt om warmteverlies te verminderen en kan daardoor energiebesparingen opleveren in verwarmde ruimtes. Polypane is een bedrijf dat hoogwaardig isolatieglas produceert, waaronder HR-glas.

Zonwerend glas

Zonwerend glas is ontworpen om de hoeveelheid zonlicht en warmte die een gebouw binnenkomt te verminderen, waardoor de binnentemperatuur wordt gereguleerd en de behoefte aan airconditioning wordt verminderd. Kiezen voor zonwerend glas is dus energie-efficiƫnter en voor een comfortabele binnenomgeving.