Dé specialist in de productie en plaatsing van PVC ramen en deuren!

Welkom bij Van Laecke!

Van Laecke J. bvba is reeds drie generaties gespecialiseerd in de productie en plaatsing van PVC ramen en deuren. In 1969 werd de productie van PVC ramen en deuren opgestart.

Al gauw werd de toenmalige locatie te klein en werd de productie overgebracht naar een nieuw en ruimer bedrijfs-gebouw, waar ook onze huidige kantoren en showroom ondergebracht zijn.

De vraag naar PVC ramen en deuren bleef stijgen. Innovatie werd een noodzaak. Vandaag beschikken we over één van de meest geautomatiseerde productielijnen voor de fabricatie van PVC ramen en deuren in België.

Met een team van gemotiveerde medewerkers streven we bij Van Laecke naar topkwaliteit. En dat zowel in ons geïntegreerd productieproces als bij de plaatsingen bij de klant. En dat rendeert!

De onderscheidende kracht

Bij Van Laecke J. bvba, met meer dan vier decennia ervaring in de sector, draait alles om kwaliteit en vakmanschap. Het bedrijf, dat al drie generaties lang de toon zet in de productie en plaatsing van PVC ramen en deuren, zet zijn rijke erfgoed voort met een geavanceerd, volledig geautomatiseerd productieproces.

Met een technisch onderlegd team dat zich inzet voor verfijnde afwerking, wordt elke klant getrakteerd op uitstekende service en ongeëvenaarde kwaliteit. Flexibiliteit in aanpak, klantvriendelijkheid, en het aanbod van gratis, vrijblijvende offertes maken de ervaring compleet. En voor diegenen die de kunst van hun vakmanschap van dichtbij willen bewonderen, biedt de showroom een blik op hun meesterwerken.

Bij Van Laecke bouwt of verbouwt u niet alleen met vertrouwen, maar ook met een glimlach, wetende dat hun PVC-ramen een investering zijn voor het leven.

De meesterwerken

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Laat u inspireren door de vakmanschap en verfijnde afwerking van Van Laecke J. bvba. Duik in onze fotogalerij van referenties en ontdek waarom zoveel klanten ons kiezen voor hun PVC ramen en deuren. Elk project vertelt een verhaal van kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek. Waar wacht u nog op? Ervaar nu zelf de magie van onze realisaties!