Polypane

Een-, twee-, driemaal winst

Naast de gewone dubbele beglazing bieden wij ook hoogrendementsbeglazingen aan. Deze isoleren dubbel zo goed als gewoon dubbelglas. Zowel Polyplus Super Neutraal air als Polyplus Super Neutraal gas bieden u deze zekerheid.

1. Ontwerp

Al bij het ontwerp wint u. Polyplus Super Neutraal air of Polyplus Super Neutraal gas gebruiken is een van de voordeligste opties om aan de isolatienorm te voldoen. Vaak zal ook een kleinere stookketel volstaan, kunt u wellicht een radiator uitsparen en zo extra geld en ruimte winnen.

2. Woning

In de woning wint u meer comfort met minder energie. 's Winters is het gezellig warm tot aan het raam. 's Zomers bewaart de woning langer haar koelte. Met meer glas in huis geniet u zichtbare ruimte, een groter visueel comfort en meer contact met natuur en omgeving.

3. Termijn

Op langere termijn verdient u even goed. U voldoet aan de isolatie-eisen van vandaag en morgen. Condensatie op de binnenruit schakelt u vrijwel volledig uit : U verlengt de levensduur van uw ramen en bespaart op onderhoud. Dankzij het minder stoken geldt hetzelfde voor de verwarmingsinstallatie en wordt ook het milieu meer ontzien.