Polypane

Zonbeheersing > Skypane dakbeglazing

Skypane is een zonbeheersende isolerende beglazing die speciaal werd ontwikkeld om toe te passen in daken. Onze streken worden gekenmerkt door een zeer wisselvalig klimaat met belangrijke temperatuurschommelingen, vele koude grijze dagen, vaak gevolgd door zonnige en warme dagen. Skypane biedt heel het jaar door een gepaste oplossing tegen de veranderingen in ons klimaat.
Tijdens de zomer zal skypane instaan voor een verminderde lichtinval en warmtoverdracht. Indien U gebruik maakt van een gewone klare beglazing kan het teveel aan zonlicht leiden tot oververhitting. Skypane is in de eerste plaats een zonbeheersende beglazing die speciaal werd ontworpen om het teveel aan zonnewarmte te beperken.
Tijdens de winter is de isolerende dakbeglazing een echte milieubewuste energiespaarder. Bij zonnig weer tijdens de winter zorgt Skypane voor een voldoende lichttransmissie zodat U onbeperkt en comfortabel kan genieten van de gratis warmte- en zonnestralen.
Skypane is een beglazing voor alle seizoenen. Wel is het belangrijk blijvend te zorgen voor voldoende ventilatie in de overdekte ruimte. Verder zorgt de gelaagde binnenbeglazing van skypane voor een beter geluidsisolerend comfort en een verhoogde veiligheid voor de bewoners.