Polypane

Thermische Isolatie > Polyplus Super Neutraal HR-P

Deze hoog rendement beglazing verschilt op het eerste gezicht niet met de gewone Polypane beglazing. Het verschil zit'm echter in de toepassing van een flinterdun metaallaagje aan de spouwzijde, dat de warmte naar binnen weerkaatst en de koude buiten houdt. Verder kan men de spouw nog vullen met een bijzonder gasmengsel. Door deze twee technieken te combineren, kan men met de meest gangbare optimale samenstelling een Uwaarde van 1.1 W/m2K bereiken.
De voornaamste eigenschap van de metaallaag bestaat erin een maximum aan licht- en zonnënergie op te vangen. Terzelfdertijd houdt de transparante metaallaag de zonnewarmte en de warmtestraling van de verwarmingselementen in de woning, door deze naar binnen te reflekteren. Aangezien deze reflektie 90% - 95% bedraagt, kunnen wij in de huiskamer een zeer aangename en constante temperatuur bekomen met relatief weinig verwarmingskosten. Dit maakt de aankoop van deze beglazing tot een heel rendabele en milieuvriendelijke investering.
Polyplus Super is speciaal ontworpen om te voldoen aan de strenge isolatienorm K55 en aan de bescherming van ons milieu in het algemeen.
Gebruik dus Polyplus Super Neutraal HR, je merkt het verschil.