Gealan

Innovatieve techniek, kwaliteit zonder compromissen.

Kunststof profielsystemen van GEALAN - dat is een uitgebreid productprogramma voor de professionele bouw van ramen, deuren en rolluiken. Om het even of het nu een aanslag- of middenafdichtingsysteem in uitvoering met verzette of halfverzette oppervlakken is - GEALAN-profielsystemen voldoen aan alle architectonische eisen wat betreft kwaliteit, design, functionaliteit, stabiliteit, onderhoudscomfort, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

S 9000

Het innovatieve combisysteem S 9000. Het Gealan-systeem S 9000 verenigt als combisysteem met een inbouwdiepte van 83mm gelijktijdig de karakteristieke voordelen van midden-en aanslagdichting. De grote inbouwdiepte, zes-kamer profielen in kader en vleugel met 3 dichtingen staan garant voor een uitmuntende warmte-isolatie van Uf 0.92 W/m2K. Hiermee worden ramen, die aan de hoogste eisen moeten voldoen, mogelijk.
Meer informatie Gealan S 9000

S 8000 IQ

Voor bijzondere vereisten staat het profielsysteem S 8000 IQ ter beschikking met 6 kamers en een u-waarde van uf = 1,2 W/m2K. Deze variant is de ideale combinatie van warmte-isolatie en stabiliteit. Zijn bouwdiepte van 74 millimeter biedt ondanks de zeskamerconstructie de mogelijkheid voor de verwerking van grote staalverstevigingen die ervoor zorgen dat het raam vele, vele jaren optimaal functioneert.
Meer informatie Gealan S 8000 IQ

Gekleurde ramen met acrylcolor

Met gekleurde raamprofielen zet u accenten in de gevelvormgeving. Daarmee worden woonhuizen even uniek als hun bewoners, bedrijfspanden worden attractieve blikvangers.
Meer informatie Gealan AcrylColor